ACROSS 595

Combina de recoltat cereale ROSTSELMASH model ACROS 595 PLUS

Productivitatea ridicată, universalitatea, grija acordată cerealelor și paielor, ușurința reglajelor și stația de lucru confortabilă - acestea sunt meritele pentru care combinele ACROS sunt evaluate de partizanii reformelor agrare din întreaga lume. Seria este reprezentată de diferite modele adaptate la diverse condiții de funcționare. Când alegeți ACROS, asigurați-vă că achiziționați combina recunoscută ca cea mai bună din clasa sa.
Capacitățile combinei vă permit să recoltați peste 100 de hectare pe sezon, începând de la primele cereale, și terminând cu porumb sau floarea soarelui.

ACROSS 595

ACROSS 595 PLUS 02CAMERĂ ÎNCLINATĂ
Camera înclinată a combinei ACROS 595 Plus folosește o decizie unică - bătător accelerat instalat la evacuarea transportorului. Ea permite combinei să obțină o serie de avantaje de operare: acum masa nu este doar nivelată, ci și accelerată înainte de a fi alimentată în tamburul de treierat. Ca rezultat, sarcina de pe treierătoare este redusă și capacitatea sa mărită.
Datorită absenței bătătorului de intrare nu este necesară dotarea ulterioară a camerei înclinate pentru recoltarea culturilor în rânduri. Dispozitivul a suportat și alte modificări. Camera înclinată a combinei ACROS 595 Plus a devenit mai lungă cu 0,25 m. De asemenea, promovează o alimentare uniformă a masei în treierătoare. În plus, sistemul de acoperire al aparatului de tăiat a fost îmbunătățit și procedura de instalare/îndepărtare a secerătoarei a fost ușurată.

ACROSS 595 PLUS 03

Setul de bază al combinei ACROS 595 Plus include sistemul automat de copiere a reliefului terenului care permite creșterea eficienței de recoltare datorită unei viteze de recoltare mărite și reduce pierderile din spatele secerătoarei.
Cele trei moduri de operare, transferul automat al adaptorului în poziția de transport și setările prestabilite de programare a copierii fac procesul de recoltare mai ușor.

ACROSS 595 PLUS 04EFICIENȚĂ MAXIMĂ
Rostselmash a proiectat un sistem de treierat original și extrem de eficient pentru ACROS. Puternic și fiabil, cu o eficiență ridicată și o separare atentă, respectând cele mai importante cerințe referitoare la calitatea cerealelor.

Super-tambur

Caracteristica sa principală este tamburul de treierat original cu cel mai mare diametru din lume (800mm), care, datorită rezistenței enorme, face față cu ușurință maselor de culturi ude, contaminate sau răsucite.

ACROSS 595 PLUS 05Diametrul mare al tamburului permite creșterea extremă a unghiului de acoperire a zonei de sub tambur (130˚) asigurând o zonă de separare semnificativă (1.38m2) și cea mai convenabilă geometrie de treierat, adică extinsă și omogenă.
Prin această caracteristică se realizează o separare aproape completă (95%) cu o rată de deteriorare a cerealelor extrem de scăzută. Aceste rezultate nu sunt demonstrate de orice sistem cu tamburi multipli!
ACROSS 595 PLUS 06
ACROSS 595 PLUS 07REZULTATE CURATE
Sistemul de treierat tradițional utilizat de către combină este considerat în mod rezonabil un punct forte al clasei ACROS. Treierătoarea clasică, cu un singur tambur reprezintă obiectiv cea mai bună combinație între capacitatea mare și consumul scăzut de energie. În plus, ea diferă prin riscurile minime de deteriorare a cerealelor și grija acordată paielor.
Separare amănunțită în orice condiții
Noua greblă mecanică a combinei ACROS 595 Plus asigură un proces de separare mai intensiv, în special în condiții ridicate de umiditate. Zona sa este mărită, canelurile din bară sunt realizate pe lungime asigurând o cădere mai bună a cerealelor.
ACROSS 595 PLUS 08
ACROS 595 Plus are un sistem de curățare nou. Sita suplimentară creează a doua cascadă suflată, unde un flux de aer mai puternic este creat de către ventilatorul extrem de eficient cu 2 secțiuni și aria totală a sitelor cuprinde 5,2 m2. Toate aceste caracteristici asigură intrarea cerealelor în rezervorul de cereale fără nevoie unei curățări suplimentare.
Reglajul electric al sitelor permite realizarea rapidă și convenabilă a tuturor reglajelor de curățare fără a părăsi stația de lucru. El permite reducerea timpului de lucru ineficient și a pierderilor. Această opțiune dobândește o semnificație specială în condiții de recoltare care se pot schimba.

Caracteristici tehnice ACROS 590

ACROSS 595 PLUS 09TOTUL ESTE SUB CONTROL
Practica ne-a demonstrat că descărcarea cerealelor nu durează mai mult de 5% din schimbul de lucru. Pentru a reduce acest timp, combina HARVESTER este dotată cu un dispozitiv de descărcare foarte productiv (viteza de descărcare de până la 90 l/sec) și un rezervor de mare volum pentru cereale (9000 l). Descărcarea completă a rezervorului de cereale durează mai puțin de 2 minute.

LANSARE INTELIGENTĂ
Lansarea Inteligentă cuprinde un dispozitiv brevetat pentru activarea ulterioară separată a melcilor de descărcare și orizontali. Acest dispozitiv furnizează o descărcare de mare viteză cu riscuri minime de înfundare. De asemenea, ciclul de descărcare este posibil datorită funcției Smart Launch (Lansare Inteligentă) utilizată pe combină.

Un alt avantaj constă în faptul că melcul de descărcare la dezactivarea sa se eliberează de resturile de cereale nepermițând pierderi la rabatarea melcului - situație care apare întotdeauna la multe alte combine.

ACROSS 595 PLUS 5CU EFICIENȚĂ COMPLETĂ
Treierarea clasică a modelului ACROS și sistemul de separare nu deteriorează paiele. În funcție de utilizarea prevăzută, paiele pot fi tocate și aruncate sau așezate într-un șir.
Tocător-Aruncător integrat
Asigură o tăiere amănunțită a paielor și distribuirea lor uniformă pe suprafața câmpului la o lățime prestabilită a secerătoarei. Design-ul utilizează cuțite cu margini rezistente la uzură cu efect de auto-ascuțire.
Activarea tocătorului
are loc automat împreună cu treierătoarea dar există posibilitatea de a o face în modul manual cu un buton de pe panoul de control.
Două viteze de tocare
Tamburul de tocare are două viteze de rotație: 3400 rpm pentru recoltarea cerealelor și aproximativ 200 rpm pentru porum. Viteza mai mică este introdusă cu scopul de a reduce uzura tocătorului.
Distribuire uniformă a paielor tocate
Aruncătorul de paie tocate poate fi instalat pe ACROS 595 PLUS ca echipament suplimentar. EL asigură distribuire uniformă a paielor tocate de-a lungul lățimii de acoperire a secerătoarei, ceea ce reprezintă o condiție necesară pentru procesarea ulterioară a solului nearabil. Rotațiile pe minut ale rotorului aruncătorului de paie pot fi controlate din cabină, cât și de dinafară, și transmisia hidraulică nu va necesita reglaje sau setări suplimentare.
Tocător pe combina ACROS 595 PLUS
El funcționează după schema optimizată ”așezare în șiruri de-a lungul direcției de mers”. Modificările de design sunt permise pentru a mări rata de tocare și lățimea de aruncare, cât și pentru a exclude riscul de suspendare a balotului de paie, în special tulpinile lungi și încâlcite de rapiță și hrișcă.
Informațiile despre prețurile ACROS 595 PLUS vor fi disponibile la numărul de telefon

ACROSS 595 PLUS 14

 

PREGĂTITĂ PENTRU ORICE SARCINI
Combinele ACROS sunt dotate cu motoare Cummins fiabile de 6 cilindri, care sunt selectate amănunțit în ceea ce privește puterea și momentul de cuplu. Rezerva de cuplu de 20% garantează că ACROS va funcționa în mod sigur în orice condiții de recoltare.
Nu cere mult
Costurile minime de carburant reprezintă o altă condiție pentru recoltarea eficientă care a fost luată în considerare la alegerea motoarelor pentru ACROS.
Veți fi surprinși în mod plăcut de consumul redus de carburant și eficiența crescută a motorului, care garantează consum minim de carburant pe tonă de cereale treierate.
Motorul economic împreună cu rezervorul de carburant de 540 l permit o activitate de până la 14 ore fără realimentare.
Compresorul de aer cu un colector de 110L (inclus în setul standard al tuturor modelelor ACROS) economisește destul timp pentru mentenanța pe schimburi, în special în condiții de deplasare când mașina specială de suport tehnic nu este disponibilă.

ACROSS 595 PLUS 16

CONFORT ABSOLUT
Combina de recoltare ACROS este dotată cu o Cabină Confortabilă pe arcuri, presurizată cu două locuri cu izolare fonică îmbunătățită, aer condiționat, radiator, cameră de răcire și radio.

ACROSS 595 PLUS 17

ACROSS 595 PLUS 18

Salon
ADAPTOARE
Diferite modalități de îmbunătățire a recoltării
Echipamentul frontal corespunzător este necesar pentru o astfel de combine extrem de eficiente. Toată lumea știe că recoltarea începe de la secerător. De aceea, luarea unei decizii corecte reprezintă cel mai important aspect când selectați combina de recoltare.

ACROSS 595 PLUS 19

 ACROSS 595 PLUS 20 porumb  ACROSS 595 PLUS 20 floarea soarelui
Porumb

Pentru recoltarea boabelor de porumb se propune setul de dotări ulterioare pentru treierătoarea ACROS și un dispozitiv Snapper pe 6 sau 8 rânduri. Dispozitivul asigură recoltarea semințelor cu o tocare simultană și o aruncare a masei de frunze și tulpini peste câmp.
Semințe de floarea-soarelui

Secerătorile pe 6 sau 8 rânduri proiectate special pentru recoltarea florii-soarelui vor asigura o recoltare completă a culturilor la o rată minimă de 98% care nu este realizabilă în cazul utilizării altor tipuri de accesorii. Secerătoarea funcționează în mod fiabil în orice condiții agricole, inclusiv în cazul hibrizilor de floarea-soarelui cu înălțimi mici. 
 ACROSS 595 PLUS 20 rapita  ACROSS 595 PLUS 20 seminte mici
Rapiță

Pentru a realiza o eficiență maximă la recoltarea culturilor ușor deteriorate, se propune următorul echipament. Accesoriul pentru secerătoare destinat rapiței, de 6/7/9 m va reduce pierderile la recoltare de 3 sau 4 ori și va culege suplimentare între 30 și 100 de kg de cereale de pe 1 hectar de teren, în funcție de capacitatea culturii. 
Culturi cu semințe mici

La recoltarea semințelor de legume și a cerealelor se pot reduce considerabil pierderile semințelor și se poate mări puritatea lor dacă combina va fi dotată cu accesorii speciale (site cu orificii evazate, benzi platformă etc.)

 

ACROSS 595 PLUS 111

Accesoriu de ridicare

În cazul recoltării separate, combinele sunt dotate cu platforme de ridicare cu lățimi de 3,4 sau 4.3 m. Ca și secerătoarea acest dispozitiv este capabil să copieze relieful terenului în direcții longitudinale și laterale. Protecția sigură a elementelor de ridicare împotriva înfundării, oscilării și suflării masei de către vânt asigură o funcționare stabilă chiar și în condiții adverse.

DESCARCARE CATALOG