TORUM 770

Combina de recoltat ROSTSELMASH model TORUM 770

DESCRIERE GENERALĂ
TORUM - este o combină de recoltat cu rotor puternică, una dintre cele mai eficiente din lume. TORUM poate recolta peste 2000 de hectare din culturi diferite, obținând 40 de tone de cereale pe oră și 300 de tone pe schimb.

Combina de recoltare se bazează pe un sistem unic de treierat ARS (Advance Rotor System). Suplimentar, în versiunea cu semi-șenile, datorită suprafeței mărite a zonei de susținere, această combină de recoltat este una dintre cele mai acceptabile soluții pentru câmpurile scufundate pentru culturile de soia și orez.

1. Camera de alimentare
2. Set motor 520 cai putere
3. Modul de recoltat cu Flux de Putere
4. Cabină Luxury II
5. Versiune cu semi-șenile
6. Sistem Avansat cu Rotor cu un profil concav rotativ
7. Descărcare rapidă
8. Mecanism rotor cu rată variabilă
9. Depanare ușoară

 

01 torum

02 torumCAMERA DE ALIMENTARE
Noua generație de camere de alimentare crește semnificativ funcționalitatea combinei de recoltare
și confortul operațional pentru diferitele recolte. Configurarea de bază beneficiază de un cuplaj hidraulic, unghi reglabil pentru o performanță mai bună și o recoltare ușoară a oricăror recolte fără a face modificări, cu conexiuni rapide ale adaptoarelor (module cu greutate de 4500 kg).
03 torumSET MOTOR 520 CP

TORUL utilizează motorul L6, Cummins QSG 12 (520 CP, Stadiul IV). Motorul puternic și compact are o rată specifică bună de consum pentru carburant și o rezervă de cuplu de până la 20%.

Sistemul de curățare a aerului utilizează o plasă de admisie a aerului cu rotație forțată (din motorul hidraulic), care reduce semnificativ complexitatea mentenanței.
Echipamentul frontal corespunzător este necesar pentru o astfel de combine extrem de eficiente. Toată lumea știe că recoltarea începe de la secerător. De aceea, luarea unei decizii corecte reprezintă cel mai important aspect când selectați combina de recoltare.

04 torum
05 torum

CABINA LUXURY CAB II CU SISTEM DE INFORMARE ADVISER III
Combina de recoltare TORUM este dotată cu o Cabină Confortabilă pe arcuri, presurizată cu două locuri cu izolare fonică îmbunătățită, aer condiționat, radiator, cameră de răcire și radio.

06 torum

07 torumSalon
FUNCȚIONAREA ÎN CONDIȚII EXTREME
Pentru condiții grele combina de recoltare permite instalarea sistemului AWD, pentru condiții extreme este prevăzută modificarea cu unitatea cu semi-șenile și sistemul AWD.
În plus, în configurația de bază puterea din mecanismul hidraulic de transmisie crește astfel încât combina să poată urca ușor dealurile cu rezervorul de cereale plin.
08 torum
09 torumSISTEM AVANSAT CU ROTOR CU PROFIL CONCAV ROTATIV
În cazul unei mașini rotative de recoltat cu profil concav staționar zona concavă nu este utilizată complet de aceea indicatorii posibili de performanță sunt reduși. Exceptând utilizarea incompletă a zonei concave, la recoltarea recoltelor umede de orez, partea superioară a zonei concave este închegată (așa-numita zonă moartă). Profilul concav rotativ permite utilizarea suprafeței concave la 360°, împiedică formarea zonelor moarte și previne înfrânarea rotorului.
În plus, zona concavă are trei secțiuni de treierat care permit stabilirea unui decalaj de treierare într-una din secțiuni. Datorită acestuia, masa este treierată de trei ori cu o singură rotire a rotorului spre deosebire de treieratul unic în cazul rotoarelor convenționale. Același principiu permite configurarea distanțelor de treierat mai mari.
Nu este necesară nicio reglare suplimentară a profilului concav în funcție de condițiile de recoltare ale recoltei: pentru recolte începând cu orz până la grâu distanța de treierat este configurată în intervalul 16-20 mm.
10 torumDESCĂRCARE RAPIDĂ
Cerealele curate ajung în rezervorul cu capacitatea de 12300 litri. Această capacitate crește eficiența performanței prin reducerea ciclurilor de descărcare. Rata de descărcare este de 120 l/sec, întregul rezervor este descărcat în 2 minute. Lungimea melcului de descărcare este mărită și ajunge la 7,5 m, înălțimea de descărcare - 5,4m, unghiul deschis - 105 grade.
Cerealele pot fi descărcate cu ușurință în orice camion sau remorcă, utilizând un modul de recoltare cu lățimea de până la 14 m, la recoltarea orezului descărcarea poate fi realizată fără a părăsi rampa. Pentru un consum eficient, mecanismul de treierat poate fi dezactivat.
11 torumMECANISM CU ROTOR CU RATĂ VARIABILĂ
Rotorul este acționat de sistemul CVT al planetarei cu control hidraulic - un dispozitiv unic hidro-mecanic, care combină avantajele ambelor tipuri de mecanisme: controlul vitezei lin și precis, capacitatea portantă mare și transmisia fiabilă fără curea.
12 torum
13 torumDEPANARE UȘOARĂ
Compresorul de aer (inclus în pachetul de bază pentru toate modelele TORUM) economisește mult timp pentru mentenanța zilnică, în special pe câmp, unde mașina de depanare nu este disponibilă. Pentru a reduce orele de manoperă pentru mentenanță combina de recoltare este dotată opțional cu un sistem automat centralizat de lubrifiere.