ROSTSELMASH RSM 161

Combina de recoltat ROSTSELMASH model RSM 161


DESCRIERE GENERALĂ
Combina de recoltat RSM 161 este proiectată pentru recoltarea tuturor recoltelor de cereale - cereale cu spic, culturi de fasole, plante pentru uleiuri, cereale și culturi arabile. O combină eficientă cu o productivitate de aproximativ 45t/h face posibilă procesarea de până la 2,000 de hectare pe sezon.

Noua cabină Luxury este dotată cu ferestre panoramice, ștergător de parbriz și oglinzi laterale ușor de mânuit. Când este vorba de spațiu este una dintre cele mai mari din clasa sa depășindu-și cei mai apropiați competitorii din clasa sa cu o medie de 30%. Este dotată cu scaune ergonomice atât pentru operator cât și pentru asistent cu reglaje îmbunătățite ale scaunului în funcție de cerințele individuale ale operatorului. Cabina este dotată cu un sistem de control climatic extrem de eficient. Există spații de depozitare pentru articole personale, unelte și alimente. Combina de recoltat este dotată cu un sistem de informare la bord Adviser III de ultimă generație care un ecran tactil color cu diagonala de 10” și o interfață inovatoare pentru utilizator, cu funcții general accesibile la unul, cel mult două niveluri de meniu.

RSM 161 01
1. Motor de mare capacitate Cummins cu 380 cp și cu consum eficient.
2. Vibrator cu cremalieră cu zonă mare de separare
3. Sistem de curățare OptiFlow eficient
4. Sistem de treierat cu procesor TETRA
5. Cameră de distribuire de mare capacitate
6. Tocător/distribuitor
7. Cabină de lux dotată cu sistem Adviser III
8. Modul de recoltat cu flux de putere
9. Descărcare rapidă

 

 

 

 RSM 161 02
RSM 161 03Motor de mare capacitate Cummins cu 380 cp și cu consum eficient.

Combina RSM 161 este dotată cu un motor Cummins QSL8.9, L6, St-IVf , de 6 cilindri și 380 de cai putere, de mare capacitate și cu consum eficient.
O rezervă mare de cuplu (25%), design-ul simplu, costurile scăzute de mentenanță sunt combinate cu un consum extrem de eficient de carburant.
Greble mecanice cu zone mari de separare
6 greble mecanice eficiente asigurând o zonă generală de 9,4 metri pătrați și unitatea autonomă de retreierare se vor asigura că recoltele sunt recoltate cu pierderi minime. Amplitudinea de vibrare a greblelor mecanice este selectată în special pentru a obține o recuperare maximizată a cerealelor din covorul de paie.
RSM 161 05Sistemul de curățare eficient OptiFlow.
Pentru curățarea materialelor, se utilizează un sistem de curățare în cascadă dublu, care este dotat cu o suspensie brevetată pentru site cu o zonă de 7,1 metri pătrați. Un flux de aer puternic, optimizat, o înălțime de cădere mare și grătarul de precurățare cu dinți îmbunătățesc performanța de curățare. Tocătorul de paie utilizează tehnologia de separare „wave”(undă) - traversierele sunt de mărimi diferite. Această soluție brevetată asigură o distribuire mai uniformă a fluxului de aer și previne lipirea capetelor foarte stufoase în site.
Sistemul de curățare utilizează un ventilator turbo cu 6 palete și flux dublu cu guri de aerisire cu comandă electrică; viteza ventilatorului este controlată de la cabină și afișată pe panoul de control. Curățarea sitelor și componentelor este ușoară, sitele pot fi reglate rapid de către operator din cabină.
RSM 161 06

Sistem de treierat cu procesor TETRA

Sistemul de Procesare Tetra este dotat cu un profil concav flexibil cu control electronic automat de verificare pe întreaga lungime. O zonă de treierat imensă de 3,3 metri pătrați și o zona de separare de 6,1 metri pătrați (în total ridicându-se la 9,4 metri pătrați) asigură separarea activă cu deteriorare minimă a cerealelor și paielor, inclusiv în cele mai complexe condiții ale câmpului.
Sistemul de treierat cu Procesor Tetra este construit pe doi tamburi cu diametrul de 800 mm, care asigură un proces de treierare consecvent și ușor fără pierderi. Unitățile auxiliare de separare cu diam. de 750 mm permit un flux de recoltare mai lin. Lățimea de 1650 mm permite o capacitate a combinei de 45 de tone pe oră.
Camera de distribuire de mare capacitate
Este dotată cu un captor de pietre și un sistem de cuplare hidraulic multiplu, unghi reglabil pentru o performanță superioară și o recoltare ușoară a oricărei recolte fără a aduce modificări, cu conectarea ușoară a adaptoarelor (module de până la 4500 kg).
RSM 161 08
Cabină de Lux dotată cu sistem Adviser III

Combinele RSM 161 sunt dotate cu noua cabină Luxury Cab. Din momentul în care ajungeți în interior veți simți cât de confortabilă este stația operatorului și veți fi încântați de confortul care adaugă la eficiența de operare, efortul mai mic și oboseala mai scăzută. Sistemul cu voce de informare Adviser III monitorizează în mod continuu performanța de triere și funcționarea mecanismelor combinei pentru controlul stabilității procesului și pentru a evita defecțiunile componentelor.
RSM 161 09Modul de recoltat cu flux de putere
Fluxul de Putere asigură o performanță mai mare reducând pierderea și optimizând alimentarea materialului.
Utilizarea acestui modul în combinație cu unitatea de tăiere originală (ghidată de un reductor planetar) minimizează pierderile din timpul scuturării și asigură o alimentare uniformă consecventă în orice condiții de recoltare. Tamburul este acționat hidraulic, având o reglare automată de sincronizare a vitezei tamburului pentru a se potrivi cu viteza de la sol.
Tocător/distribuitor
Tocătorul/distribuitorul cu 2 viteze îmbunătățește alimentarea paielor la marginea câmpului arat. El poate gestiona în mod eficient cerealele și recoltele cultivate, cu activare din cabină.
Numărul mare de cuțite și contra-cuțite asigură o calitate superioară a tocării. Lățimea de împrăștiere a paielor poate fi controlată din cabină (opțional), se poate instala opțional un distribuitor de pleavă.
RSM 161 10a RSM 161 10b
Descărcare rapidă
Un rezervor de cereale de mare capacitate cu descărcare optimizată într-un camion cu marginile mai mari de 4 metri, cu hidropulsoare (agitatoare cu vibrație) și comandă electrică a ratei de descărcare din cabină. Cerealele curate sunt depozitate într-un rezervor de 10500 litri. Această capacitate crește eficiența performanței prin reducerea ciclurilor de descărcare. Rata de descărcare este de 115 l/sec, durează 2 minute să goliți un rezervor plin. Cerealele pot fi descărcare cu ușurință în orice tip de camion sau remorcă, în timp ce utilizând un modul de recoltare cu lățimea de 12 m la recoltarea orezului descărcarea se poate face fără să părăsiți rampa. Pentru un consum eficient, mecanismul de treierat poate fi dezactivat.

DESCARCARE CATALOG