FALCON 1

Hederul FALCON este specializat pentru recoltarea florii-soarelui, pentru 6, 8, 12 rânduri. Productivitate ridicată și grijă față de semințele de floarea-soarelui - principalele caracteristici ale hederelor FALCON pentru floarea-soarelui; acestea sunt la fel de eficiente pe toate suprafețele cultivate, atât la recoltarea soiurilor înalte, cât și a celor cu creștere redusă: hederul poate prelua cupe de floarea-soarelui situate la o înălțime de numai 600 mm. Acest lucru este realizat prin divizoare articulate care sunt reglabile pe înălțime. Banda transportoare asigură o productivitate ridicată - va ajuta la evitarea deteriorării și înfundării elevatoarelor. Hederul Falcon pentru floarea-soarelui poate fi utilizat la orice mașină de recoltat.

Mașina de recoltat cu hederul pentru floarea-soarelui asigură:

  • tăierea plantelor;
  • strângerea într-un buncăr a semințelor separate;
  • separarea maselor;
  • treieratul semințelor din cupe;
  • mărunțirea și răspândirea tulpinilor pe câmp;
  • sfărâmarea conținutului cupelor și aruncarea lui înapoi pe câmp.

Pierderea de semințe în timpul recoltării cu hederele Falcon nu este mai mare de 1,5-2,5%: atât în cazul plantelor înalte, cât și al varietăților scunde (hibrizi cu cupe la înălțime sub 600 mm). Productivitatea ridicată și grija față de semințele de floarea-soarelui - principalele caracteristici ale hederelor FALCON pentru floarea-soarelui.

 

Opțiuni:

  • Kit pentru micșorarea vitezei șnecului dispozitivului pentru recoltarea florii-soarelui (n =503 min)

Avantajele calitative ale hederelor model Falcon pentru floarea-soarelui

 1


Reducerea pierderilor

Canalele dispozitivului de ridicare au o formă care asigură tăierea capetelor de floarea-soarelui și, în același timp, conducerea acestora către benzile transportoare. Astfel, semințele de floarea-soarelui sunt trimise către melcul mașinii și ulterior, către camera înclinată a mașinii de recoltat, fără pierderi. Acesta este factorul suplimentar de reducere a pierderilor. Datorită acestui fapt, semințele de floarea-soarelui sunt trimise către melcul hederului și în camera înclinată a combinei, fără pierderi. Este un factor suplimentar care reduce pierderile.

 2


Excluderea eșecurilor

Accesoriile de separare a tijei, prinse în balamale, exclud defectarea mașinii atunci când lovește un obstacol.

 3


Protecție dublă

Două ambreiaje de siguranță asigură oprirea fără probleme în cazul unei suprasarcini critice a mecanismelor în timpul funcționării.

4


Recomandat pentru recoltarea mai multor rânduri de floarea-soarelui

Apărătoarea pentru vânt puternic reduce pierderile în timpul recoltării rândurilor de floarea-soarelui.

5


Universalitate

Banda transportoare, cu tensiune automată, direcționează semințele și cupele cu tulpini de orice lungime de pe câmpuri oricât de încărcate, în diferite condiții meteorologice.

6


Fiabilitate și infailibilitate

Designul original al șnecului cu spire dințate în centru asigură o alimentare uniformă a mașinii de recoltat și împiedică acumularea de masă sub șnec, protejându-l de îndoire și blocare.

Specificații tehnice
     

Model

Falcon-670

Falcon-870

Falcon-1270

Tip

Fixat

Randament orar la o recoltă de 20 chintale / ha, nu mai puțin de, t / h

4,9

6,5

9,7

Viteza de operare km/h

5…9

Greutatea aparatului cu setul de re-echipare a mașinii de recoltare, kg, nu mai mult de

1 400

2 000

3 200

Dimensiuni de gabarit, mm:

- lungime

- lățime

- înălțime


3020
4 040
1 700


2 700
6 020
1 700


2 788
8 779
1 759

Numărul aparatelor de tăiere, bucăți

6

8

12

Numărul transportoarelor de tije, bucăți

6

8

12

Numărul transportoarelor de semințe, bucăți

5

7

11

Lățimea de prelucrare, cm

70

Aparate de tăiere

de tip disc

Acționarea hederului

De tip elice, prin roți dințate conice

Viteza arborelui de transmisie, rpm

500…530

 


SUN STREAM 1200

SUNSTREAM 1

Sun Stream 1200 este un tocător de floarea-soarelui multifuncțional, care permite evitarea dependenței de lățimea rândului. Construcția simplă și robustă garantează o durată de funcționare îndelungată și o operare fiabilă, oferind posibilitatea utilizării mașinii pentru recoltarea florii-soarelui în fiecare regiune unde se cultivă această plantă. Recoltarea florii-soarelui este posibilă independent de direcția de însămânțare și de lățimea rândului.
Designul special al elevatoarelor asigură o recoltare eficientă a tuturor soiurilor și hibrizilor, asigurând un flux continuu de masă la toba de treierat a combinei.
Tocătoarele Sun Stream sunt proiectate pentru o creștere maximă a randamentului combinei, în momentul recoltării. Datorită greutății reduse, acestea garantează cheltuieli reduse cu combustibilul, iar simplitatea designului lor asigură confortul întreținerii tehnice.
Tocătoarele Sun Stream, având o lățime de operare de 12 m, sunt utilizate la combine de mare putere, cum sunt TORUM și RSM 161.

Avantajele calitative ale tocătoarelor Sun Stream, cu lățime a rândului liberă, pentru floarea-soarelui.

 sPrSS1

 

Operație de tocare fiabilă

Pe tocător este instalată o unitate de tăiere de mare precizie, cu cuțite interschimbabile. Acest lucru permite o operație de tocare sigură chiar și în condiții de recoltare umedă. Segmentele de cuțit se înlocuiesc cu ușurință fără a fi necesară demontarea întregii unități de tăiere.

 sPrSS2

 

Versatilitate

Designul deosebit și poziția separatoarelor permit recoltarea florii-soarelui cu grijă, fără a se baza pe direcția de mișcare a combinei, acoperind cu ușurință până la 16 rânduri. Tăierea capului plantei de floarea-soarelui este posibilă indiferent de poziția a plantei.

 sPrSS3

 

Reducerea pierderilor

Lățimea și distanța dintre dispozitivele de ridicare permit efectuarea unei recoltări independente de direcția de însămânțare la orice lățime de rând. Capetele speciale de oțel protejează floarea-soarelui împotriva șocurilor, deteriorării și prinderii în timpul recoltării.

 sPrSS4

 

Rentabilitate

Tocătorul Sun Stream, 1200 cu lățime a rândului liberă, pentru floarea-soarelui, are o greutate redusă, ceea ce reduce consumul de combustibil și crește rentabilitatea. În plus, presiunea anvelopelor pe sol este, de asemenea, redusă.

 sPrSS5

 

Operare simplă

Datorită accesului convenabil la dispozitive și mecanisme, întreținerea și înlocuirea pieselor sunt efectuate rapid și ușor. Construcția robustă, alături de materialele și piesele de înaltă calitate asigură o uzură minimă a tocătorului.

 sPrSS6

 

Mecanism de acționare fiabil

Mașina are un sistem de acționare bilateral care constă în reductoare de viteză cu angrenaj cu roți dințate conice și angrenaj cardanic. Acest sistem este mai fiabil decât sistemul de antrenare alcătuit din angrenajele cu lanțuri folosite la tocătoarele similare.

Caracteristici tehnice

Model

SunStream-1200

Tip

tip cu cârlig de remorcă

Productivitate, la o recoltă de 20 chintale /ha, nu mai puțin de t/h

9,7

Viteza de operare km/h, până la

8

Greutatea tocătorului, kg, nu mai mult de

3500

Dimensiuni de gabarit, mm:
- lungime
- lățime
- înălțime


2 535
12 181
1 228

Numărul de rânduri prelucrate de mașină, rânduri

16

Lățimea spațiului dintre rânduri, cm

45/70/75

Unitatea de tăiere

de tip segment-și-deget

Acționarea tocătorului

Acționare cardanică, prin reductoare laterale

Frecvența de rotație a arborelui de transmisie al combinei, rpm

de la 500 la 530