HEADER PLANTE PRASITOARE 1

 

Au fost proiectate o serie de hedere ARGUS de mare productivitate pentru 4 – 6 – 8 – 12 rânduri, pentru recoltarea porumbului ajuns la maturitate tehnică, folosit ca hrană și furaje. Grija pentru recoltă – principiul de bază al funcționării hederelor ARGUS. Hederele pentru porumb și combina de recoltare a boabelor, de mare productivitate, cu autopropulsie, dau împreună rezultate foarte bune. Operarea ușoară permite lucrul fără probleme și fără a fi necesare poziționări speciale pentru prevenirea supraîncărcării, ceea ce asigură o exploatare fiabilă. Sunt compatibile cu toate tipurile de combine, inclusiv cu combinele Niva.

Noutate: heder pentru porumb, cu 4 rânduri, pentru combine Niva.

Hederele pentru porumb sunt livrate fără multi-conector, kit-ul va fi cumpărat de la producătorul mașinii de recoltat.

 

Opțiuni:

  • Kit de conversie pentru recoltarea florii soarelui
  • Kit pentru protejarea roților din față ale mașinii de recoltat împotriva miriștii.
  • Avantajele calitative ale hederelor ARGUS 470-1270 pentru porumb
1

Ușor de reglat

În ceea ce privește separarea cocenilor, designul hederului permite reglarea distanței dintre plăci la locul unde funcționează mașina de recoltat. Permite reducerea timpului de reglare atunci când se curăță diferite soiuri de porumb.

 2

O schemă rațională de extragere și mărunțire a tulpinilor

Presa cu cilindri și cuțit nu numai că extrage tija, ci face și o mărunțire preliminară, împărțind-o pe lungime. Mai mult, scindarea tulpinii se face uniform, pe toată lungimea ei. După mărunțirea pe câmp, nu mai rămân secțiuni întregi ale tulpinilor, acestea fiind despicate pe lungime și tăiate la lungimi mai mici de 100 mm, care sunt prelucrate complet de sol în timpul sezonului. Se obține o reducere a costului suplimentar al procesării câmpului cu grape cu discuri grele.

 3

 

Siguranță suplimentară

Hederul este dotat cu reductoare fabricate în Europa, ceea ce garantează o fiabilitate și durabilitate a lucrărilor suplimentare.

Rezistența mecanismelor de antrenare

Mașina are o schemă de antrenare bilaterală, care constă în reductoare conice și angrenaje cardanice. Această schemă este mult mai fiabilă decât schema analogică, bazată pe unități cu lanț.

 4

 

Durabilitatea în funcționare

Sistemul format din arbori cardanici și reductoare conice necesită o întreținere minimă în timpul sezonului și oferă o funcționare extrem de fiabilă, durabilă și silențioasă.

Economisirea energiei

Greutatea redusă permite ca hederul să intre chiar și în componența mașinilor de recoltat ușoare, fără adăugarea unei sarcini suplimentare. Consumul de energie și presiunea roților pe sol sunt reduse.

Specificații tehnice

Model

Argus-470

Argus-670

Argus-870

Argus-1270

Tip

Montat

Productivitate, t/h, până la

6-9

9-13

14-25

20-40

Lățimea de lucru, m

2,8

4,2

5,6

8,6

Număr de rânduri recoltate, bucăți

4

6

8

12

Lățimea spațiului dintre rânduri, cm

70

Greutatea aparatului (greutate structurală), kg, nu mai mult de

1300

1950

2450

3600

Viteza de operare la mersul înainte, km/h, până la

9

9

9

8

Dimensiunile de gabarit ale aparatului, în poziție de operare, mm, nu mai mult de:

- lungime

- lățime

- înălțime

 

3920
2990
1600

 

3920
4390
1600

 

3920
6350
1600

 

3920
9500
1700

Boabe sfărâmate de către aparat, %

3-6

Boabe pierdute de aparat, %, nu mai mult de

2,5

Acționarea hederului

de tip elice, prin roți dințate conice

 KIT PENTRU HEADER CARGUS

Dacă, în afară de câmpurile vaste de porumb, există câmpuri de floarea-soarelui mici în ferma dumneavoastră, aveți oportunitatea unică de a recolta două culturi diferite, cumpărând numai un singur heder pentru porumb, din familia Argus, cu un set de echipamente pentru recoltarea florii-soarelui. Acest set original de echipamente vă va permite să recoltați rapid floarea-soarelui, cu cheltuieli minime.
Setul de echipamente pentru recoltarea florii-soarelui este compus din trei părți, care pot fi furnizate asamblate sau în unități diferite, la cererea clientului:
 • un set de plăci de spate pentru masă pentru recoltarea plantelor de floarea-soarelui înalte, cu pierderi minime;
 • un set de opritoare instalate pe învelitoarea capului pentru floarea-soarelui;
 • un set de bare port-cuțit cu cuțite rotative și dispozitive de protecție.
Recoltarea florii-soarelui cu ajutorul capului de porumb și cu un set de echipamente suplimentare permite recoltarea plantelor de orice înălțime, cu pierderi minime, fără a lăsa tulpini pe câmp, acestea fiind măcinate într-un mod corespunzător.
În același timp, sugerăm ca, pentru recoltarea florii-soarelui de pe suprafețe întinse, să folosiți hederele „Falcon” ,special proiectate în acest scop
Toți factorii implicați în procesul de recoltare sunt importanți: mașinile și echipamentele, capacitatea de producție și condițiile meteorologice. Mașinile și echipamentele Argus demonstrează că pot obține rezultate perfecte și de înaltă calitate, cu o viteză incredibilă, în timpul funcționării lor pe teren.

 

argus 2

Instalarea de apărători.
Apărătorile de protecție sunt necesare pentru a împiedica tulpinile tăiate să cadă peste învelitoarea capului de tăiere.

argus 4

Instalarea opritoarelor pe învelitori.

argus 5

Instalarea barelor port-cuțit.
Pentru a instala barele port-cuțit pe capul de tăiere, este necesară scoaterea plăcii fixe PPK-81.01.06.422A și a stabilizatorului PPK-81.01.06.433A, înainte de a îndepărta lanțul de alimentare și dispozitivul de tensionare 1

argus 6

Dispozitivul de tensionare a lanțului.
Folosind același kit de fixare cu șuruburi, instalați bara port-cuțit PPK-81.33.01.010 sau PPK-81.33.01.010-01 și stabilizatorul PPK-81.33.01.406, în locul dispozitivelor menționate mai sus. Montați dispozitivul de tensionare 1 (figura 4) și lanțul de alimentare, așezându-l pe pinionul lanțului de pe bara port-cuțit.

argus 7

Dispozitivul de tensionare a lanțului


HEADER FLOAREA SOARELUI 1 HEADER FLOAREA SOARELUI 2 HEADER FLOAREA SOARELUI 3

HEADER FLOAREA SOARELUI 4